Verkoop van nieuwe en tweedehands wagens

Wij stellen samen met u graag uw nieuwe wagen samen:

  • Personenwagens genieten steeds 2 jaar garantie (uitbreidbaar tot 8 jaar) en kunnen desgewenst door ons uitgerust worden met accessoires, trekhaken, radio’s, parkeerhulpsystemen, …
  • Bedrijfswagens genieten eveneens 2 jaar garantie (uitbreidbaar tot 8 jaar) en kunnen uitgerust worden met houten wanden, vloeren, dakdragers, trekhaken, signalisatie, parkeerhulpsystemen, …
  • Voor de snelle beslissers hebben wij toegang tot alle stockwagens van Citroën België
  • Ook hebben wij een aanbod tweedehandswagens klaarstaan

Onderhoud & herstellingen

U kan terecht in onze compleet uitgeruste werkplaats voor onderhoud, diagnose en alle herstellingen volgens de normen van Citroën. Ook voor alle andere merken beschikken we over het nodige diagnosegereedschap zodat we aan elk merk correct onderhoud en herstellingen kunnen uitvoeren. Ook met aanhangwagens kan u bij ons terecht voor herstellingen aan: verlichting, ophanging en koppeling, reminstallatie.

Carrosserie

Bij grote of kleine carrosserieschade of ongevallen kan u bij ons terecht voor:

  • Opmaken van een schadebestek
  • Expertise
  • Herstelling

Nazicht keuring

Bij een nazicht keuring kijken wij uw wagen volledig na voor de technische controle. Wij voeren een remtest uit, controleren de verlichting, uitlaatgassen, uitlaat en de ophanging, alsook de algemene staat van uw voertuig.

Airco-onderhoud

Bij een airco-onderhoud wordt de werking van uw airco-installatie grondig gecontroleerd op de volgende punten: werking compressor, controle pollenfilter en anti-bacteriële behandeling van het luchtcircuit. Wanneer we vermoeden dat er een lekkage is doen we een uitgebreide lekdetectie alvorens het systeem met gas te vullen.

Autobanden service

Ook voor banden kan u bij ons terecht: wij bieden banden aan van de meest courante merken, herstellen lekke banden en monteren en stockeren uw winterbanden.

Depannage en takeldienst

Een lekke band, een lege brandstoftank, lege batterij of erger: een ongeval. Het kan je altijd overkomen. Dan is het goed om weten dat wij voor je klaarstaan tijdens onze openingsuren. Hiervoor kan u ons telefonisch contacteren waarna wij u zo snel mogelijk hulp komen verlenen.

Bij langere werkzaamheden bieden wij steeds een vervangwagen aan.